Μύκονος: Συνελήφθη 45χρονος καθηγητής- «Προσπάθησε να φιλήσει 17χρονη μαθήτρια»

Μύκονος: Συνελήφθη 45χρονος καθηγητής για παρενόχληση μαθήτριας Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Συνελήφθη στη Μύκονο 45χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα μια 17χρονη μαθήτρια.

Πρόκειται για καθηγητή στο ΕΠΑΛ Μυκόνου τον όποιον κατηγόρησε, παρουσία ψυχολόγου, η 17χρονη μαθήτρια.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (22/6), όταν μετά το πάρτι της αποφοίτησης των παιδιών ο 45χρονος καθηγητής προσφέρθηκε να επιστρέψει με το αυτοκίνητο του την ανήλικη μαθήτρια στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, ενώ η μαθήτρια βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του καθηγητή, εκείνος τη φίλησε στο στόμα χωρίς τη θέλησή της, αναφέρει η ΕΛΑΣ. Η 17χρονη μαζί με τον πατριό της πήγε στο αστυνομικό τμήμα στη Μύκονο και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 45χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM