Μύκονος: Έξι κρούσματα κορωνοϊού σε ξενοδοχείο του νησιού - «Καταδρομικοί έλεγχοι»

Μύκονος: Έξι κρούσματα κορωνοϊού σε ξενοδοχείο του νησιού - «Καταδρομικοί έλεγχοι» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI
0

Έξι κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο της Μυκόνου και ενώ μικτά κλιμάκια πραγματοποιούν μυστικές, καταδρομικές επιχειρήσεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο στο νησί. 

Συγκεκριμένα, σε μία από τις επιχειρήσεις αυτές εντοπίστηκαν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μυκόνου έξι κρούσματα κορωνοϊού, τρία στο προσωπικό και τρία σε ενοίκους. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, διενεργήθηκαν διακόσια τεστ, ενώ για το ξενοδοχείο υπήρχαν καταγγελίες ότι έκρυβε κρούσματα.

Παράλληλα, σήμερα στο νησί έγιναν έλεγχοι στο προσωπικό δύο δημοφιλών εστιατορίων-μπαρ και αναμένονται τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα κλιμάκια, δε διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ακόμη, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν τεστ στους ταξιδιώτες 55 πτήσεων εσωτερικού και συγκεκριμένα από Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Τα μικτά κλιμάκια αποτελούνται από στελέχη της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του ΕΟΔΥ και της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, γυναίκα που εργαζόταν σε ξενοδοχείο σε νησί των Κυκλάδων βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα. Ωστόσο, όταν οι αρχές την αναζήτησαν για να διαπιστώσουν αν τηρεί τα μέτρα, δεν την έβρισκαν και τελικά την εντόπισαν στην Αθήνα, όπου εργαζόταν ως γυμνάστρια σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM