Μπράλος: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο- Επέβαιναν 33 πρόσκοποι

Μπράλος: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο- Επέβαιναν 33 πρόσκοποι Facebook Twitter
0

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σε τουριστικό λεωφορείο στον Μπράλο.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 13:30, σε λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 33 πρόσκοποι (οι 25 ανήλικοι και 8 συνοδοί). Όλοι, σύμφωνα με το LamiaReport, πρόλαβαν να αποβιβαστούν από το όχημα σώοι.

Οι πρόσκοποι, που είναι από τον Βόλο, την Καρδίτσα και την Σκόπελο, είχαν ξεκινήσει από το Βόλο με προορισμό το Αγρίνιο προκειμένου να παραστούν σε μια πανελλήνια συνάντηση προσκόπων.

Το λεωφορείο, γι' άγνωστο λόγο και ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς τον Μπράλο στο ύψος του Μοναστηριού της Δαμάστας, άρχισε να βγάζει καπνούς και γρήγορα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα για την κατάσβεση.

Με πληροφορίες του LamiaReport 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM