Μπουρίνι έπληξε τη Λαμία: Ξεριζώθηκαν δέντρα και πλημμύρισαν δρόμοι

Μπουρίνι έπληξε τη Λαμία: Ξεριζώθηκαν δέντρα και πλημμύρισαν δρόμοι Facebook Twitter
0

Μπουρίνι με ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, σάρωσε το βράδυ του Σαββάτου αρχικά τη Βόρεια Φθιώτιδα στην περιοχή του Δήμου Δομοκού και στη συνέχεια τη Λαμία, όπου οι περισσότεροι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, από την ισχυρή βροχόπτωση.

Η βροχή που ξεκίνησε στις 21:45’ στη Βόρεια Λαμία, έφτασε να πέφτει με ραγδαιότητα που άγγιξε τα 210 mm/hr στις 22:10’ ρίχνοντας συνολικά 15 τόνους ανά στρέμμα μέσα σε λίγα λεπτά, σύμφωνα με το μετεωρολογικό σταθμό του meteo.

Συνέπεια της κακοκαιρίας ήταν να σημειωθεί διακοπή ρεύματος, να δημιουργηθούν προβλήματα σε φωτεινούς σηματοδότες, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας ειδοποιήθηκε για την πτώσεις δέντρων, σε πλατεία Διάκου, Λεωνίδου και οδό Αθηνών στη Νέα Άμπλιανη. Στην οδό Παπαφλέσσα δέντρο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ.

Δεν έλειψαν και οι πτώσεις σοβάδων από κτίρια, όπως στην οδό Χατζοπούλου, που έπεσαν μάλιστα πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουσίες σε αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή από το εμπόριο;

Ελλάδα / Ουσίες σε ελληνικά αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή του εμπορίου;

Το δίλημμα στους καταναλωτές μετά την έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ΕΚΠΑ - Τι απαντά ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αυγού και ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM