Μπλόκαραν τις πόρτες σχολείου με οδοντογλυφίδες - Έρευνα από την Αστυνομία στο Ηράκλειο

Μπλόκαραν τις πόρτες σχολείου με οδοντογλυφίδες - Έρευνα από την Αστυνομία στο Ηράκλειο Facebook Twitter
0

Κλειδαρά αναγκάστηκαν το πρωί να κινητοποιήσουν η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, προκειμένου τα παιδιά να μπουν να κάνουν μάθημα στις αίθουσες.

Όπως προέκυψε, μέσα στο σχολείο πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο εισέβαλαν άτομα που «κάρφωσαν» μέσα στις κλειδαριές οδοντογλυφίδες, καθιστώντας αδύνατο οι πόρτες να ξεκλειδώσουν και τα παιδιά να μπούνε στις αίθουσες για μάθημα. Επιπλέον το κτίριο είχε υποστεί και βανδαλισμούς. Από τη Διεύθυνση του Σχολείου ενημερώθηκε και η Αστυνομία που έσπευσε στο χώρο για να κάνει τη σχετική έρευνα και να πάρει αποτυπώματα.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Κώστας Θεοφάνους ανέφερε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό που ευτυχώς χαρακτηρίζεται μεμονωμένο. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι τα σχολεία δεν είναι χώροι για τέτοιες επιθέσεις, θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο. Ίσως με τη συμβολή του Δήμου και τη συνδρομή της Αστυνομίας να μπορούσαν εκ περιτροπής να γίνονται κάποιοι έλεγχοι σε σχολεία, ωστόσο το σημαντικότερο είναι να καταλάβουν όλοι ότι στα σχολεία δεν θα έπρεπε σε καμία των περιπτώσεων να καταγράφονται βανδαλισμοί και να υπάρχει τέτοια αναστάτωση. Λυπάμαι πολύ και εύχομαι να μην υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον λόγο που έλαβα τη φωτογραφία», λέει ο υπνοθεραπευτής

Ο Νάσος Κομιανός παραδέχτηκε πως είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την κατηγορούμενη γιατρό καθώς και πως έλαβε φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, ενόσω βρισκόταν στο ιατρείο στο Κολωνάκι
THE LIFO TEAM
ΜΑΤΙ ΦΩΤΙΑ ΔΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ

Ελλάδα / Μάτι: Αναβλήθηκε η δίκη για την προσφυγή τριών καταδικασθέντων που ζητούν να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Αναβλήθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου - Πρόκειται για τον, τοτε, αρχηγό και υπαρχηγό της Πυροσβεστικής και τον τότε γενικό γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας
THE LIFO TEAM