Μεθυσμένος τουρίστας σκότωσε 85χρονο στη Σητεία και τραυμάτισε δύο γυναίκες στα Μάλια

Μεθυσμένος τουρίστας σκότωσε 85χρονο στη Σητεία και τραυμάτισε 2 γυναίκες στα Μάλια Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 47χρονος τουρίστας, ο οποίος χθες το μεσημέρι, υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες από την Τσεχία, 50 και 25 ετών, κοντά στις Αρχαιότητες των Μαλίων, σύμφωνα με το Cretalive.gr.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο έλεγχος έδειξε ότι ο οδηγός με καταγωγή από τη Σερβία όχι μόνο είχε καταναλώσει αλκοόλ, αλλά και ότι οδηγούσε χωρίς άδεια, η οποία του είχε αφαιρεθεί στις αρχές του μήνα, μετά από εμπλοκή σε άλλο τροχαίο, που είχε οδηγήσει στον θάνατο ενός 85χρονου στη Σητεία στις 3 Σεπτεμβρίου.

Παραμένει ωστόσο αδιευκρίνιστο πώς ο άνδρας κατάφερε να ενοικιάσει αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα, γεγονός που αποτελεί αντικείμενο έρευνας για τις αρχές.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM