Μετακίνηση εκτός νομού - Σκέρτσος: «Δεν εξετάζονται αυτή τη στιγμή μέτρα για τις χερσαίες μετακινήσεις»

Μετακίνηση εκτός νομού: «Δεν εξετάζονται νέα μέτρα και περιορισμοί» Facebook Twitter
eurokinissi
0

Δεν εξετάζονται περιορισμοί ούτε νέα μέτρα για τις χερσαίες μετακινήσεις εκτός νομού, όπως τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Ο κ. Σκέρτσος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε ότι δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν και για τις χερσαίες μετακινήσεις όσα ισχύουν για τις μετακινήσεις με πλοία και αεροπλάνα προς τα νησιά, δηλαδή να είναι απαραίτητα PCR η rapid τεστ για τις μετακινήσεις των πολιτών.

Όπως τόνισε ο κ. Σκέρτσος τέτοια μέτρα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν στις χερσαίες μετακινήσεις και ειδικά στις μετακινήσεις με ΙΧ. 

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ υποστήριξε εκ νέου ότι δεν εξετάζεται επίσης η επιβολή οριζόντιων μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού, καθώς οι περισσότεροι πολίτες είναι εμβολιασμένοι. Όπως εξήγησε, δεν πρόκειται να ξανά υπάρξουν κλεισίματα, γιατί δεν χρειάζεται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM