Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» σε ποδήλατο τρίχρονης

Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» σε ποδήλατο τρίχρονης Facebook Twitter
0

Μνήμες από το θάνατο του 11χρονου Μάριου, το καλοκαίρι του 2017, επανέφερε συμβάν με αδέσποτη σφαίρα που κατέληξε σε ποδήλατο τρίχρονης στο Μενίδι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η σφαίρα σφηνώθηκε στο παιδικό ποδήλατο ύστερα από πυρά στον αέρα ενώ στο μπαλκόνι της οικογένειας βρέθηκε και ο κάλυκας.

«Λέω "τι στο καλό συνέβη". Βγαίνω έξω και τι να δω. Είδα τη σφαίρα δίπλα μου. Λέω "δεν είναι δυνατόν, βλέπω κάποιο όνειρο". Ύστερα σήκωσα το κεφάλι μου και είδα η τέντα να έχει μία τρύπα. Σοκαρίστηκα και έπαθα ταχυκαρδία» είπε, μιλώντας στο φακό του σταθμού, η μητέρα του παιδιού.

«Ο χώρος που βρέθηκε η σφαίρα είναι το σημείο όπου παίζει καθημερινά. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα είχε συμβεί. Πρέπει να θρηνήσουμε και άλλα θύματα για να ενδιαφερθεί κάποιος; Το πρώτο σοκ έχει περάσει. Ευγνωμονώ τον Θεό που είμαστε καλά. Απλά τώρα μου έχει μείνει πολύς θυμός. Νιώθω πολύ θυμωμένη γιατί εδώ είναι το σπίτι μου» προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως στην ίδια περιοχή, το καλοκαίρι του 2017, ένας 11χρονος έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του χτυπημένος από αδέσποτη σφαίρα.

«Είναι καθαρά θέμα τύχης ότι δεν χάθηκε άλλη μία παιδική ψυχούλα. Δεν θέλω να ξεσκεπάσουν την υπόθεση του Μάριου. Αν ήθελαν θα το είχαν κάνει. Η μητέρα της 3χρονης είχε την τύχη με το μέρος της γιατί παραλίγο δεν βρέθηκε στην ίδια μοίρα με τη γυναίκα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Μάριου.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ