«Μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»: Το βίντεο της Finos Film για τα γενέθλια του Γιάννη Βογιατζή

«Μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»: Το βίντεο της Finos Film για τα γενέθλια του Γιάννη Βογιατζή Facebook Twitter
0

Τα 95 του έκλεισε σήμερα ο Γιάννης Βογιατζής, με τη Finos Film να εύχεται «χρόνια πολλά» στον σπουδαίο ηθοποιό με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα από 22 ταινίες του.

«Χρόνια Πολλά στον υπέροχο και μοναδικό Γιάννη Βογιατζή, που έχει σήμερα τα γενέθλια του. Ενενήντα πέντε χρόνια γεμάτα από προσφορά, ήθος, καλοσύνη και ταπεινότητα. Να τα χιλιάσετε κύριε Βογιατζή!» αναφέρει η Finos Film. «Μοιραζόμαστε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τις 22 ταινίες που συμμετείχε στην Φίνος Φιλμ, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στην Ταινιοθήκη τον Απρίλιο 2022», σημειώνει.

Tις ευχές της στον ηθοποιό που έσβησε 95 κεράκια, στέλνει και η ΕΡΤ.

Ευχές και από την ΕΡΤ
Το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει απόσπασμα από παράσταση της σειράς «Θέατρο της Δευτέρας» και συγκεκριμένα από την επιθεώρηση «Έχετε γεια βρυσούλες», παραγωγής 1990 και σκηνοθεσίας Στ.Χονδρογιάννη, όπου πρωταγωνιστεί ο Βογιατζής σε δύο διαφορετικά νούμερα, όπως αναφέρει. Στο απόσπασμα βλέπουμε το Βογιατζή στην εισαγωγή του μονολόγου «Ο Καλόβολος»,  σε κείμενα Πάνου Σκουρολιάκου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM