«Μάξιμος Σαράφης»: Επιμένει ότι είναι αθώος και εκφράζει φόβους για τη ζωή του – Απολογήθηκε 10 λεπτά

«Μάξιμος Σαράφης»: Επιμένει ότι είναι αθώος και εκφράζει φόβους για τη ζωή του – Απολογήθηκε 10 λεπτά Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ/ΑΠΕΕ-ΜΠΕ
0

Για περίπου 10 λεπτά έμεινε στο ανακριτικό γραφείο ο «Μάξιμος Σαράφης», κατά κόσμον Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, απολογούμενος για το βαρύ κατηγορητήριο σχετικά με την εγκληματική ομάδα  που εξαπατούσε επιχειρηματίες.

Απολογούμενος ο 50χρονος, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση, φέρεται να δήλωσε πως αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο κατηγορούμενος, που σε δημοσία δήλωση του ισχυρίζεται πως η εμπλοκή του οφείλεται σε παρακρατική μεθόδευση για λόγους ρεβανσισμού, φέρεται να είπε, επίσης, πως φοβάται για τη ζωή του.

Ο κ. Δεστεμπασίδης πιθανότατα θα κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια για να απολογηθεί συμπληρωματικά, καθώς η δικογραφία, που έχει σχηματιστεί σε βάρος του μέχρι στιγμής,  αφορά μόνο το μέρος της υπόθεσης που σχετίζεται με τη φερόμενη δράση εγκληματικής οργάνωσης και το αδίκημα της απάτης.

Έτσι όταν ολοκληρωθεί, με τη συμπλήρωση των υπολοίπων στοιχείων της έρευνας, ο θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση θα κληθεί να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα θα του αποδώσουν οι Αρχές.

Η θέση του κατηγορούμενου, που εκπροσωπείται από τον κ. Κωνσταντίνο Γώγο, είναι ότι η δικογραφία είναι αόριστη με πολλά κενά και αναπάντητα ερωτήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM