Μαθήτρια παρασύρθηκε από ΙΧ στη Γαστούνη - Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο

Μαθήτρια παρασύρθηκε από ΙΧ στη Γαστούνη - Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 13χρονη μαθήτρια στη Γαστούνη Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», η μαθήτρια φέρει ελαφριά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο που προκλήθηκαν από το τροχαίο. 

Ωστόσο, λόγω της φύσης του χτυπήματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας στον Πύργο, προς το παιδιατρικό νοσοκομείο Καραμανδάνειο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Η 13χρονη μαθήτρια παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, την ώρα που αποχωρούσε από το σχολείο της το μεσημέρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό τραυματισμού της μαθήτριας σημειώθηκε στο ύψος του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, στον δρόμο που οδηγεί προς τη Γαστούνη.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Γαστούνης και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM