ΤΩΡΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πληροφορίες για αποχώρησή της από την Zeus+Δione

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πληροφορίες για αποχώρησή της από την Zeus+Δione Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η Μαρέβα Μητσοτάκη θα αποχωρήσει από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που είχε έως τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής».

Η σύζυγος του πρωθυπουργού είναι ήδη σε διαδικασία πώλησης των μετοχών της στην εταιρεία Zeus+Δione, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας. Ταυτόχρονα, έχει πρόθεση να αποχωρήσει και από τη θέση της αντιπροέδρου στην οργάνωση Endeavor στην Ελλάδα.

Η Zeus+Δione είναι δημιούργημα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη και της Δήμητρας Κολοτούρα, η οποία θα συνεχίσει την πορεία της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Όσο για την Endeavor, η σύζυγος του πρωθυπουργού ίδρυσε το παράρτημα της οργάνωσης στην Ελλάδα, με στόχο την υποστήριξη και ανάδειξης της επιχειρηματικότητας που μετασχηματίζει τις τοπικές κοινωνίες.

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ καλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια

Ελλάδα / ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Kαλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια

Με απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ μετά από σχετικά αιτήματα Πανεπιστημίων, το Ίδρυμα αναλαμβάνει τα έξοδα στέγασης δικαιούχων φοιτητών σε ξενοδοχεία, σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες σε φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίων - αρμοδιότητάς του και μη.   
LIFO NEWSROOM