Μαγιορκίνης: 50% πιθανότητα το πιστοποιητικό εμβολιασμού να έχει καταργηθεί έως το Πάσχα

Μαγιορκίνης: 50% πιθανότητα το πιστοποιητικό εμβολιασμού να έχει καταργηθεί έως το Πάσχα Facebook Twitter
0

Για την επιδημιολογική κατάσταση των τελευταίων ημερών μίλησε ο καθηγητής, Γκίκας Μαγιορκίνης εκτιμώντας ότι «σταδιακά οι θάνατοι και οι άνθρωποι που χρειάζονται σημαντικοί βοήθεια θα μειώνονται». 

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε ότι «αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση» υπάρχει 50% πιθανότητα να μη χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπαίνουμε σε χώρους μέχρι το Πάσχα: «Υπάρχει μια πιθανότητα 50-50 να μην έχουμε το Covid Pass», τόνισε.

«Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο της πανδημίας, ορισμένοι μπορεί να το ονομάζουν και ενδημικότητα», πρόσθεσε ο κ. Μαγιορκίνης σημειώνοντας σε κάθε περίπτωση ότι «δεν υπάρχει πιθανότητα να μηδενιστούν τα κρούσματα». 

«Οι σκληροί δείκτες ήταν σε καθοδική πορεία, η οποία έχει κάπως επιβαρυνθεί» είπε και πρόσθεσε ότι «το σύστημα υγείας στη χώρα μας δεν πιέζεται».

«Θεωρούμε οτι οι σκληροί δείκτες θα συνεχίσουν να πέφτουν στη χώρα μας» και σε αυτό έχουν παίξει τα εμβόλια και η φυσική ανοσία που υπάρχει καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν νοσήσει, ενώ σύντομα στη διάθεση των ειδικών θα είναι και οι θεραπείες με χάπια που θα χορηγούνται από το στόμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κτίριο της Siemens

Ελλάδα / Υπόθεση Siemens: Αθώοι οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των «μαύρων» ταμείων

Οι δικαστές έκριναν ότι οι κατηγορούμενοι πρέπει να απαλλαγούν από την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και να παύσει η σε βάρος τους ποινική δίωξη για πράξεις μέχρι το 2002, λόγω παραγραφής
NEWSROOM
Allou Fun Park

Ελλάδα / Το Allou Fun Park στρέφεται κατά δημοσιογράφων: «Ψεύδη και ανακρίβειες» για τις συνθήκες του ατυχήματος

«Η επιχείρηση μας και οι 250 εργαζόμενοι δεχόμαστε σχεδόν σε καθημερινή βάση αβάσιμες και τεχνικά ανεπέρειστες κατηγορίες από δυο πασίγνωστους δημοσιογράφους»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ