Μαφιόζικη εκτέλεση στη Νίκαια: «Μαφία που διακινούσε κοκαΐνη» πίσω από την δολοφονία

Πυροβολισμοί στη Νίκαια Facebook Twitter
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
0

Το κουβάρι της δολοφονίας του 37χρονου, αλβανικής καταγωγής, ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στην Νίκαια προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στην αλβανική μαφία, με τους αξιωματικούς να βλέπουν κλείσιμο λογαριασμών σχετικά με διακίνηση κοκαΐνης σε Αθήνα και Μύκονο. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν άτομα ή το κίνητρο, ενώ υπό εξέταση είναι πληροφορία ότι το θύμα χρωστούσε πάνω από 200.000 ευρώ και είχε μπει στο στόχαστρο.

Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος είχε, παλαιότερα, κατηγορηθεί για τη δολοφονία ομοεθνή τους στην Κυψέλη. Τότε, προέκυψε ότι το όπλο της δολοφονίας ήταν ίδιο που εκείνο που είχε συλληφθεί για υπόθεση κοκαΐνης. Ο άνδρας είχε αθωωθεί, υποστηρίζοντας ότι το όπλο χρησιμοποιούνταν από άλλον εκείνο το διάστημα.

Πάντως, βίντεο-ντοκουμέντο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες δείχνει ότι πρόκειται για «επαγγελματίες» εκτελεστές, που πιθανότατα είναι σεσημασμένοι. Οι δράστες με ψυχραιμία εκτέλεσαν τον 37χρονο και στη συνέχεια έφυγαν από το σημείο, βάζοντας, στη συνέχεια φωτιά στο όχημά τους, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΤΑΦΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι: Η επίσημη θέση της οικογένειας για την άδεια εκταφής του Ντενίς

Η οικογένεια Ρούτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την αποστασιοποίησή της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη και χωρίς άδεια εκταφή θα πραγματοποιηθεί
LIFO NEWSROOM
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Ελλάδα / Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: «Έχετε μέρος να μείνω;» – Οι τελευταίες λέξεις του δράστη που παραμένει άφαντος

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένει άφαντος - Οι μαρτυρίες, τα σενάρια και οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM
Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM