Λουτράκι: Νέο περιστατικό με το «παιχνίδι του πνιγμού» στο ίδιο σχολείο

Λουτράκι: Νέο περιστατικό με το «παιχνίδι του πνιγμού» στο ίδιο σχολείο Facebook Twitter
0

Νέο περιστατικό, με το «παιχνίδι πνιγμού» ή «το παιχνίδι της αναπνοής» σημειώθηκε στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, λίγες μόλις ώρες μετά την είδηση ότι ένας 12χρονος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και κινδύνευσε σοβαρά, μία μαθήτρια κοινοποίησε σε λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που στο οποίο φαίνεται να καταρρέει αφού πρώτα κράτησε την αναπνοή της ενώ οι φίλοι της, την πιάνουν στον αέρα για να μην πέσει κάτω και χτυπήσει. 

Όπως μετέδωσε το Open TV πολλοί είναι οι μαθητές που έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ εκπαιδευτικός ανέφερε πως ένα ακόμα αγόρι, παίζοντας το «παιχνίδι του πνιγμού» έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στις σκάλες με αποτέλεσμα να σπάσει τα δόντια του. Οι μαθητές βιντεοσκοπούν το «παιχνίδι του πνιγμού» και ανεβάζουν τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

  

Στο δελτίο του σταθμού μίλησε ο θείος του 12χρονου μαθητή. «Έχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του 12χρονου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ