"Λουκέτο" στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη Συγγρού

"Λουκέτο" στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη Συγγρού Facebook Twitter
0

Τελευταία μέρα σήμερα για το ξενοδοχείο Athens Ledra στη λεωφόρο Συγγρού, που βάζει "λουκέτο". Σε επικοινωνία μας με το τηλεφωνικό κέντρο μάς επιβεβαίωσαν το κλείσιμο και πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα και μας παρέπεμψαν αλλού για κρατήσεις.

Οι εργαζόμενοι έχουν ειδοποιηθεί ότι θα απολυθούν και οι πελάτες ενημερώνονται πλέον πως θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο ξενοδοχείο για να διαμείνουν. 

Οι εργαζόμενοι είναι περίπου 150 και πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει επίσχεση εργασίας καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο είχε περάσει στον έλεγχο του ομίλου Παρασκευαϊδη και μετά, χωρίς μάλιστα να έχουν λάβει το δώρο Πάσχα, λόγω της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας από το ΙΚΑ και τράπεζες. Σύμφωνα με την Ημερησία, ο βασικός πιστωτής, η Alpha Bank, στην οποία οι οφειλές διαμορφώνονται στα πέριξ των 33 εκατ. ευρώ πρόκειται να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε να έχει δοθεί λύση μέσα στο καλοκαίρι για το ξενοδοχείο, το οποίο, η ίδια είχε βγάλει σε πλειστηριασμό με μία αξία στα 41,1 εκατ. ευρώ πέρυσι την άνοιξη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM