"Λουκέτο" στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη Συγγρού

"Λουκέτο" στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη Συγγρού Facebook Twitter
0

Τελευταία μέρα σήμερα για το ξενοδοχείο Athens Ledra στη λεωφόρο Συγγρού, που βάζει "λουκέτο". Σε επικοινωνία μας με το τηλεφωνικό κέντρο μάς επιβεβαίωσαν το κλείσιμο και πως σήμερα είναι η τελευταία μέρα και μας παρέπεμψαν αλλού για κρατήσεις.

Οι εργαζόμενοι έχουν ειδοποιηθεί ότι θα απολυθούν και οι πελάτες ενημερώνονται πλέον πως θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο ξενοδοχείο για να διαμείνουν. 

Οι εργαζόμενοι είναι περίπου 150 και πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει επίσχεση εργασίας καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο είχε περάσει στον έλεγχο του ομίλου Παρασκευαϊδη και μετά, χωρίς μάλιστα να έχουν λάβει το δώρο Πάσχα, λόγω της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας από το ΙΚΑ και τράπεζες. Σύμφωνα με την Ημερησία, ο βασικός πιστωτής, η Alpha Bank, στην οποία οι οφειλές διαμορφώνονται στα πέριξ των 33 εκατ. ευρώ πρόκειται να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε να έχει δοθεί λύση μέσα στο καλοκαίρι για το ξενοδοχείο, το οποίο, η ίδια είχε βγάλει σε πλειστηριασμό με μία αξία στα 41,1 εκατ. ευρώ πέρυσι την άνοιξη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κηδεύεται η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Ελλάδα / Κηδεύεται η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Ανδρουλάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος κόσμου και πολιτικοί αποχαιρετούν την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, που πέθανε αιφνιδιαστικά
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Ελλάδα / Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι αντιτίθενται στις πολιτικές του Ισραήλ και καταγγέλλουν πως το πλοίο «μεταφέρει τουρίστες και στρατιώτες του IDF που έχουν εμπλακεί στις επιχειρήσεις στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM