Λιμεναρχείο Ραφήνας: Σύσταση προς λουόμενους σε Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Σχινιά

Πυροσβεστικό αεροσκάφος στη θάλασσα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σύσταση προς τους πολίτες, να αποφεύγουν δραστηριότητες σε συγκεκριμένες θαλάσσιες περιοχές, λόγω της πυρκαγιάς στην Πεντέλη, απευθύνει το λιμεναρχείο Ραφήνας. 

Η σύσταση προς τους πολίτες αφορά τις θαλάσσιες περιοχές Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Σχινιά, όπου θα επιχειρούν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τα οποία συνδράμουν στην κατάσβεση της φωτιάς στην Πεντέλη. 

Το λιμεναρχείο καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις δραστηριότητες στις εν λόγω θαλάσσιες περιοχές, μέχρι την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων. 

Η ανακοίνωση του λιμεναρχείου Ραφήνας, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα irafina: 

«Λόγω της εξέλιξης των συμβάντων με τις πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή Πεντέλης και Παλλήνης, πυροσβεστικά αεροσκάφη πρόκειται να επιχειρούν στις θαλάσσιες περιοχές Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Σχινιά.

Ως εκ τούτου, συνιστάται οι δραστηριοποιούμενοι πολίτες (λουόμενοι, χρήστες θαλασσίων μέσων αναψυχής, χρήστες σκαφών αναψυχής και κάθε είδους δραστηριοποιούμενοι επαγγελματίες) να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα στις προαναφερόμενες θαλάσσιες περιοχές, μέχρι την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τη λήξη των επιχειρήσεων». 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία-Δύο αθλητές μιλούν στην Lifo 

Ελλάδα / Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Δύο σπουδαίοι αθλητές μιλούν στη Lifo 

Η Παραολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου Στέλιος Μαλακόπουλος, και οι δύο τους θύματα τροχαίων ατυχημάτων, δείχνουν τον τρόπο σε όλους μας
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ