Λευκάδα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο νεαρών που παρασύρθηκαν κάνοντας SUP

Λευκάδα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο νεαρών που παρασύρθηκαν κάνοντας SUP Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ατόμων που αγνοούνται στη θαλάσσια περιοχή της Λευκάδας.

Οι δύο άνδρες το μεσημέρι της Πέμπτης έκαναν SUP στη θαλάσσια περιοχή της Λευκάδα, ωστόσο φέρεται πως παρασύρθηκαν από τα ρεύματα.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξέπεμψαν σήμα κινδύνου από τα κινητά τους τηλέφωνα μέσω του 112 και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Αρχές της περιοχής.

Αρχικά κατά τις ίδιες πληροφορίες, ξεκίνησαν οι έρευνες του λιμενικού νοτιοανατολικά του νησιού, όμως πλέον οι έρευνες έχουν στραφεί νοτιοδυτικά του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολή, καθώς την ώρα που παρασύρθηκαν στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έως και πέντε μποφόρ.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM