Λέσβος: Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε δημοτικό σχολείο

Λέσβος: Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε δημοτικό σχολείο Facebook Twitter
Φωτογραφία: stonisi.gr
0

Έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε δημοτικό σχολείο της Λέσβου, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος μαθητής. 

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, την ημέρα που τα σχολεία γιόρτασαν την επέτειο του Πολυτεχνείου κι ενώ τα παιδιά βρίσκονταν στο κτήριο, έπεσαν σοβάδες στο διάδρομο του ισογείου, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία σε γονείς και δασκάλους.

Τελικά, ο έλεγχος του κτηρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, με αποτέλεσμα τα μαθήματα να ξεκινήσουν με καθυστέρηση μιας ώρας.  Μετά τον τεχνικό έλεγχο καταλληλότητας του κτηρίου που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα, κρίθηκε ότι είναι ασφαλές. 

Στο συγκεκριμένο κτήριο λειτουργούν τρία σχολεία: Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, το 4ο Γυμνάσιο και το 8ο Νηπιαγωγείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το κτήριο προγραμματίζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης σχολείων που θα υλοποιηθεί μέσω ΕΣΠΑ το επόμενο διάστημα. 

Με πληροφορίες από stonisi.gr

 
 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΑ

Ελλάδα / Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων
THE LIFO TEAM