Λαζόπουλος για Κούγια: Ένας δρόμος υπάρχει, της δικαιοσύνης

Λαζόπουλος για Κούγια: Ένας δρόμος υπάρχει, της δικαιοσύνης Facebook Twitter
0

Το δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Λαζόπουλος μιλώντας στο OPEN TV, θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό για το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο που, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, του επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος φέρεται να τον άρπαξε, να τον χτύπησε και να τον εξύβρισε.


«Όταν κάποιος παίρνει τον νόμο στα χέρια του απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του άλλου, ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός της δικαιοσύνης. Αυτόν και θα ακολουθήσω. Οι δικές μου νομικές σπουδές αυτό μου επιβάλλουν. Ο νόμος ή σταματά αυτόν που απειλεί ή προστατεύει αυτόν που απειλείται» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πρώτο δεν συμβαίνει. Παρακολουθούν ανενόχλητοι την πισώπλατη βία στο μακρύ σίριαλ της πολλαπλά εκπεφρασμένης βίαιης συμπεριφοράς του συγκεκριμένου ατόμου. Τίποτα άλλο, πρέπει να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Βγαίνουμε 12 Μαρτίου καλώς εχόντων των πραγμάτων» πρόσθεσε ο κ. Λαζόπουλος.

Στον αντίποδα, οργισμένη ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν ο Αλέξης Κούγιας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «Ο αγνώμων αυτός άνθρωπος που μου οφείλει τη ζωή του και την καριέρα του».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ