Λατινικά και Χημεία στις Πανελλαδικές σήμερα

Λατινικά και Χημεία στις Πανελλαδικές σήμερα Facebook Twitter
0

Με την εξέταση των Λατινικών και της Χημείας ξεκίνησε η τρίτη εβδομάδα των πανελλαδικών εξετάσεων, για τους υποψήφιους που δίνουν με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Θετικών Σπουδών) και τους υποψήφιους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα (θεωρητικής και θετικής κατεύθυνσης).


Όσον αφορά στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα, η τρίτη εβδομάδα των Πανελλαδικών θα ξεκινήσει την Τρίτη, 31 Μαΐου, με τα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών. Την ίδια ημέρα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Φυτική Παραγωγή και Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας.


Υπενθυμίζεται, ότι τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συνεξετάζονται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Παραδόθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές στον Προμαχώνα και οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη — Κατηγορούνται για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
LIFO NEWSROOM