Λάρισα: Πλημμυροπαθείς καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ - Έκαψαν τα ειδοποιητήρια

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ - Έκαψαν τα ειδοποιητήρια Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει αναστολή πληρωμής του ΕΝΦΙΑ για τρία χρόνια, πλημμυροπαθείς από τη Νέα Σμύρνη Λάρισας έλαβαν ειδοποιητήρια για την καταβολή του φόρου. 

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης Λάρισας που καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ παρά την αναστολή που είχε ανακοινωθεί λόγω των ζημιών που υπέστησαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ. 

Για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους απέναντι στην κυβέρνηση που τους καλεί να πληρώσουν μέχρι τα τέλη Απριλίου την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, οι πλημμυροπαθείς από τη Λάρισα έκαψαν τα ειδοποιητήρια που έλαβαν. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA μάλιστα, κάποιοι από τους πλημμυροπαθείς δεν έλαβαν την έκτακτη βοήθεια από το κράτος με αποτέλεσμα να μην έχουν κατορθώσει να επιδιορθώσουν τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον Ντάνιελ το περασμένο φθινόπωρο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM