Λάρισα: Κλείνουν από τώρα τραπέζια σε μπαρ και τσιπουράδικα

Λάρισα: Κλείνουν από τώρα τραπέζια σε μπαρ και τσιπουράδικα Facebook Twitter
eurokinissi
0

Στη Λάρισα ήδη έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις για τη Δευτέρα του Πάσχα την ημέρα που ανοίγει η εστίαση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, αρκετοί είναι οι Λαρισαίοι που έσπευσαν να κάνουν τις πρώτες κρατήσεις για τις ημέρες μετά το Πάσχα.

Όπως αναφέρει το Larissanet.gr, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως για τη Δευτέρα μετά το Πάσχα σε μπαράκια ενώ το εντυπωσιακό είναι πως έχουν προβεί σε κρατήσεις για το Σαββατοκύριακο του Θωμά, μετά το Πάσχα, σε τσιπουράδικα.

Οι επαγγελματίες στη Λάρισα εκτιμούν πως αυτό είναι πολύ καλό σημάδι καθώς οι συνεχόμενοι μήνες απραξίας τους ζημίωσαν σε μεγάλο βαθμό και τώρα είναι μια ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα.

Αρκεί όπως τονίζουν να είναι σύμμαχος και ο καιρός αυτό το διάστημα μια και η λειτουργία των καταστημάτων θα γίνει σε εξωτερικό χώρο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM