Λαμία: Πέθανε 8χρονος- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Λαμία: Πέθανε 8χρονος- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ένα 8χρονο παιδί, που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, πέθανε σήμερα στο «Παίδων» στην Αθήνα. 

Οι γονείς του 8χρονου μετέφεραν το αγόρι στο νοσοκομείο της Λαμίας την περασμένη Παρασκευή. Το παιδί είχε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, αλλά οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή βλάβη στα νεφρά, από άγνωστη αιτία. 

Για αυτό τον λόγο ο 8χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα. Εκεί υποβλήθηκε σε περισσότερες εξετάσεις, όμως το παιδί άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχουν ερευνηθεί οι επαφές του αγοριού πριν από τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λαμίας και έχουν αποκλειστεί κάποιες εκδοχές, αλλά αναμένονται περαιτέρω αποτελέσματα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΦΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΛΟΦΟΣ ΦΙΝΟΠΑΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ελλάδα / Κλείνουν οι λόφοι Λυκαβηττού και Φινόπουλου – Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση για την ενημέρωση και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, καθώς και άλλων υπηρεσιών και δήμων, εφόσον χρειαστεί
THE LIFO TEAM