Λαμία: Έσωσαν πελαργό που έπεσε από τη φωλιά του

Λαμία: Έσωσαν πελαργό που έπεσε από τη φωλιά του Facebook Twitter
0

Με συντονισμένη επιχείρηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, της ΔΕΗ και μελών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, έγινε σήμερα στην περιοχή Ανθήλη της Λαμίας διάσωση ενός πελαργού που είχε πέσει από τη φωλιά του.


Κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αγγέλα Μπαρτζώκα  ότι ένας πελαργός είχε πέσει από τη φωλιά του και καθόταν από κάτω. Επειδή το πουλί κινδύνευε από αδέσποτα σκυλιά που υπήρχαν στην περιοχή, αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία για να έρθει με το ειδικό όχημα και να τον ανεβάσει στη φωλιά. Όμως για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης χρειαζόταν και η ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα ώστε να μην κινδυνεύσουν οι πυροσβέστες.

Λαμία: Έσωσαν πελαργό που έπεσε από τη φωλιά του Facebook Twitter


Στο σημείο κατέφθασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η επιχείρηση ήταν επιτυχής.


«Ευχαριστούμε τους Πυροσβέστες και τους τεχνικούς της ΔΕΗ όπως και τον κ.Φούρλα Ευθύμιο, τον κάτοικο Ανθήλης που μας ειδοποίησε.
Για άλλη μια φορά η συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας με τις αρμόδιες υπηρεσίες, δίνει μαθήματα σεβασμού της κάθε μορφής ζωής και πολιτισμού», αναφέρει η κ Μπαρτζώκα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM