Λαϊκές αγορές: Κανονικά θα λειτουργήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Σάββατο

Λαϊκές αγορές: Κανονικά θα λειτουργήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Σάββατο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κανονικά θα λειτουργήσουν τελικά οι λαϊκές αγορές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του briefing ότι τελικά δεν θα ανασταλεί η λειτουργία τους.

«Με απόφαση της κυβέρνησης, κατόπιν αξιολόγησης των στοιχείων, οι λαϊκές αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν κανονικά το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να επιμεριστούν οι καταναλωτές σε διαφορετικά σημεία», ανέφερε η κ. Πελώνη.

Την Παρασκευή, ανάμεσα στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έγινε γνωστό ότι αναστέλλεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών τα σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Το Σάββατο σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα συζητήσει ξανά το θέμα με την επιτροπή των ειδικών καθώς η μη λειτουργία των λαϊκών αγορών «διακινδυνεύει τεράστιο συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ». Πράγματι, το Σάββατο παρατηρήθηκαν ουρές έξω από σούπερ μάρκετ. Τελικά, σήμερα η κ. Πελώνη ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο Σάββατο θα λειτουργήσουν κανονικά οι λαϊκές αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ