ΤΩΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική οδό από το βράδυ της Δευτέρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική οδό από το βράδυ της Δευτέρας Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική οδό από το βράδυ της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής οδού, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Δευτέρα στις 10 μ.μ., έως τις 6 π.μ., την Τρίτη. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, η είσοδος από τη λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13) θα παραμείνει κλειστή.

Κατά τη διάρκεια αυτού του αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να κάνουν χρήση της εισόδου της λεωφόρου Πεντέλης (Κόμβος 1) στο ρεύμα προς Ελευσίνα. 

Επιπλέον, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα. 

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά, είτε να εξέλθουν στον Κόμβο της Λ. Κηφισίας (Kόμβος 11) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο μέχρι την επόμενη έξοδο, στον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) είτε να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13). 

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα / Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ανάλυση από τα βίντεο στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί από όπου ξεκίνησε και κατέληξε το μαύρο σκούτερ την ημέρα της δολοφονίας, δείχνει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού
LIFO NEWSROOM