Κρήτη: Τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Κρήτη: Τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου Facebook Twitter
0

Μια 60χρονη γυναίκα από το Ισραήλ που έκανε τις διακοπές της στο Ηράκλειο, βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα που μεταδίδουν την είδηση, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για θάνατο, λόγω παθολογικών αιτιών.

Παρόλα αυτά, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και μεταφέρθηκε η σορός της.

Με πληροφορίες από e-kriti / neakriti 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM