Κρήτη: Τουρίστας έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

Κρήτη: Τουρίστας έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι ξενοδοχείου Facebook Twitter
0

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του ένας 67χρονος τουρίστας, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικού site, ο 67χρονος με καταγωγή από το Βέλγιο, διέμενε στην περιοχή Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο. Τότε το βράδυ της Τρίτης και κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Άμεσα στο ξενοδοχείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα στη λεκάνη, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Με πληροφορίες από creta24.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού: «Δεν θέλουν να γίνει η δίκη για τα Τέμπη»

Οι καταγγελίες από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μαρία Καρυστιανού και οι ανακοινώσεις από Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος
THE LIFO TEAM