Κρήτη: Έκλεψαν το άχυρο από χριστουγεννιάτικη φάτνη

Κρήτη: Έκλεψαν το άχυρο από χριστουγεννιάτικη φάτνη Facebook Twitter
Άγνωστοι έκλεψαν τον αχυρένιο διάκοσμο χριστουγεννιάτικης φάτνης, προκαλώντας την οργή των κατοίκων χωριού του Ηρακλείου Κρήτης.
1

Την απορία, αλλά και την οργή των κατοίκων Κάπου Αγίου Σύλλα στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει η πρωτοφανής κλοπή του αχύρου από χριστουγεννιάτικη φάτνη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, oι αχυρόμπαλες είχαν τοποθετηθεί εκεί και αποτελούσαν το διάκοσμο στην φάτνη που είχαν στήσει τα μέλη του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής για τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, όπως με κατάπληξη διαπίστωσαν το πρωί της Παρασκευής, οι αχυρένιες μπάλες είχαν γίνει καπνός.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, προφανώς οι δράστες πήραν το άχυρο από τη φάτνη για να ταΐσουν τα ζώα τους.

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί διαπιστώσαμε μετά λύπης μας ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν όρια. Μπήκαν και έκλεψαν τις μπάλες με τα άχυρα που κοσμούσαν την Χριστουγεννιάτικη Φάτνη που έφτιαξε στην περιοχή του Κάμπου Αγίου Σύλλα με πολύ κόπο και μεράκι ο νεοσύστατος εξωραϊστικός πολιτιστικός Σύλλογος Μαλάδων -Κάμπου Αγίου Σύλλα - Ζερβού Μετόχι. Προφανώς θα θέλησαν να ταΐσουν τα ζωντανά τους η να "ταΐστούν" οι ίδιοι... Επιτέλους πότε θα γίνουμε άνθρωποι;» σημειώνει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής στο κρητικό μέσο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια