Κρήτη: Άγνωστος έπιασε αγκαλιά 12χρονη μέσα στη θάλασσα

Κρήτη: Άγνωστος έπιασε αγκαλιά 12χρονη μέσα στη θάλασσα Facebook Twitter
φωτ.: Unsplash
0

Οι ανέμελες βουτιές στην παραλία του Κόκκινου Πύργου, στην Κρήτη το μεσημέρι της Κυριακής, έγιναν εφιάλτης για ένα 12χρονο κορίτσι που ξέσπασε σε κλάματα όταν άγνωστος μέσα στη θάλασσα το ανασήκωσε ξαφνικά στα χέρια του και το πήρε αγκαλιά.

Η 12χρονη είχε πάει από νωρίς στη θάλασσα με τους γονείς και τα αδέρφια της. Μετά από ένα μακροβούτι, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr και ενώ είχε ακόμα κλειστά τα μάτια του, ένιωσε κάποιον να το ανασηκώνει στα χέρια του. Είδε έναν άγνωστο άνδρα, βαθιά μελαχρινό, όπως περιέγραψε, να την έχει πάρει αγκαλιά. Με το ένα χέρι την κρατούσε από την πλάτη, με το άλλο από τα πόδια, κάτω από τα γόνατα. Ο άγνωστος είπε «γεια» στο κοριτσάκι και του χαμογέλασε, όπως αναφέρεται.

Το παιδί σοκαρίστηκε και εκμεταλλευόμενο την παρουσία λουόμενης που κάτι είπε στον άγνωστο άνδρα, κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την παραλία όπου είπε στους οικείους του τι είχε γίνει, βάζοντας τα κλάματα. Επικράτησε αναστάτωση αλλά και ένταση.

Όπως προέκυψε, πρόκειται για έναν 30χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος την τελευταία διετία εργάζεται στην Κρήτη. Ο νεαρός άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να «πειράξει» το παιδί, όπως του αποδίδεται. Ανέφερε ότι είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών που βρίσκονται στην πατρίδα του και τους στέλνει χρήματα και ότι αν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί, δεν θα επέλεγε να το κάνει σε μία παραλία γεμάτη κόσμο.

Ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM