Κρήτη: Άγνωστοι όργωσαν και έσπειραν δημοτικό γήπεδο

Κρήτη: Άγνωστοι όργωσαν και έσπειραν δημοτικό γήπεδο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Άγνωστοι όργωσαν και καλλιέργησαν δημοτικό γήπεδο σε περιοχή της Χερσονήσου.. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για το γήπεδο στις Γούρνες - το οποίο χρησιμοποιούσε παλιότερα τοπική ομάδα.

«Οι άγνωστοι πήγαν με καλλιεργητή στο γήπεδο και το όργωσαν ενώ το έσπειραν κιόλας. Έκαναν ολοκληρωμένη δουλειά. Εδώ ζούμε καταστάσεις παράλογες τελείως. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Θεωρεί οποιαδήποτε περιουσία που για διάφορους λόγους που είναι ακαλλιέργητη και χωρίς περίφραξη ότι είναι δική του και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Είναι πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός» ανέφερε στο κρητικό μέσο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και δημοτικής περιουσίας, Μανώλης Ανυφαντάκης.

«Το γήπεδο αυτό είναι ανενεργό, έχει χαρακτηριστεί αυτή η έκταση ως χορτολιβαδική και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, δεν έχει άδεια για να γίνει χρήση ή κάποιο έργο στο γήπεδο. Περιμένουμε να τελειώσουν τα δικαστήρια για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο. Είναι όμως στην περιουσία του δήμου», τόνισε σχετικά ο κ. Ανυφαντάκης που κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί πήγαν και συνέλλεξαν στοιχεία και ερευνούν την υπόθεση για να εντοπιστούν οι δράστες, ενώ από Δευτέρα, ειδικό συνεργείο θα καθαρίσει το γήπεδο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ