Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να δικαστώ

Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να δικαστώ Facebook Twitter
0

Ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, που κρατείται στη Ρουμανία, και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, αρπαγές και ληστείες, αναμένεται να δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, στην Ελλάδα.

«Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε ο ίδιος στον ΑΝΤ1 μιλώντας από τη φυλακή στη Ρουμανία.

Ο δικηγόρος του Κώστα Πάσσαρη, Ανδρέας Ταγαράκης, δήλωσε ότι σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να αιτηθεί να κληθεί ο κατηγορούμενος, ώστε να παραστεί και ο ίδιος στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Θα τεθούν υπόψη του δικαστηρίου κάποια στοιχεία, κάνοντας λόγο για άριστη διαγωγή του βαρυποινίτη στις φυλακές Ρουμανίας, πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ωστόσο, την ίδια ώρα η αδελφή του Διονύση Αλεβιζόπουλου, του αστυνομικού που σκότωσε ο Πάσσαρης, ξέσπασε λέγοντας ότι θέλει να τελειώσει επιτέλους αυτή η υπόθεση και εξέφρασε τον φόβο της παραγραφής.

«Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια και δεν έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση. Κάθε φορά που γίνονται αυτά τα γεγονότα, είναι σαν να συνέβη σήμερα. Θέλω να τελειώσει, να δικαστεί ο Πάσσαρης για την ψυχή του αδελφού μου. Να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Γιώτα Αλεβιζοπούλου. 

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Πάσσαρης δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για τα εγκλήματα που διέπραξε και ισχυρίζεται ότι έχει έρθει κοντά στον Θεό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM