Κως- Γυναικοκτονία Αναστάζια: Βρέθηκε η τσάντα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε

Kvw- Γυναικοκτονία Αναστάζια: Βρέθηκε η τσάντα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οκτώ μήνες μετά την γυναικοκτονία της Αναστάζια στην Κω εντοπίστηκε η τσάντα της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kosnews24 η τσάντα της Αναστάζια βρέθηκε στις Αλυκές και μέσα της είχε προσωπικά αντικείμενα. Σημειώνεται ότι η γυναικοκτονία της Αναστάζια είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Η τσάντα της Αναστάζια βρέθηκε τη Δευτέρα και είναι αυτή που κρατούσε την ημέρα της δολοφονίας της, στις 12 Ιουνίου του 2023. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω ενώ αυτό που απομένει είναι να φανεί εάν από τα νέα αυτά στοιχεία προκύπτει κάτι νεότερο για τη γυναικοκτονία στην Κω.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η τσάντα της βρέθηκε ανοιχτή από κάτοικο της περιοχής. Υπενθυμίζεται πως η Αναστάζια Ρουμπίνσκα εντοπίστηκε νεκρή στις Αλυκές την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Για τη γυναικοκτονία της Αναστάζια έχει προφυλακιστεί ένας 32χρνος από το Μπαγκλαντές. Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του.

Με πληροφορίες του kosnews24

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM