Κως- Γυναικοκτονία Αναστάζια: Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος- Αρνήθηκε ξανά τις κατηγορίες

Κως- Γυναικοκτονία 27χρονης:Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος- Αρνήθηκε ξανά τις κατηγορίες Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 32χρονος που κατηγορείται για την γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και αρνήθηκε ξανά τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία μετά από τρεις ώρες απολογίας. 

Μετά την απολογία, η ανακριτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου του 32χρονου,  Αθηνάς Φουντωτού στην ΕΡΤ, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της Ανακριτριας.

Παράλληλα η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χάρης Ζαβουδάκης, η αστυνομία φαίνεται να έχει «δέσει» με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της την υπόθεση, αφού έγινε έρευνα στα στίγματα που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της άτυχης 27χρονης Αναστάζια.

Στην συνέχεια αξιοποιήθηκαν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας δυο παρακείμενων σπιτιών. Μέχρι στιγμής ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θάνατος καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Την παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση με σκοπό να την απολύσουν»

Ο θείος της 57χρονης Σοφίας Χρηστίδου έκανε λόγο για σοβαρές παραλείψεις από την πλευρά των Διευθύνσεων του σχολείου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
THE LIFO TEAM
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / ΟΣΕ: Αναστέλλεται η λειτουργία του Οδοντωτού - Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν σε τμήματα της τουριστικής διαδρομής έντονα φυσικά φαινόμενα που οδηγούν σε κατολισθήσεις μεγάλων και επικίνδυνων βράχων προς τις σιδηροτροχιές από τη γύρω δασική έκταση του όρους Χελμού
THE LIFO TEAM
Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM