Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Δυο νέοι θάνατοι σε λίγες ώρες - Στους 177 οι νεκροί

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Δυο νέοι θάνατοι σε λίγες ώρες - Στους 177 οι νεκροί Facebook Twitter
0

Δυο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στη χώρα μας, καθώς υπέκυψαν μια 66χρονη και ένας 87χρονος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 66χρονη, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Σωτηρία, υπέκυψε την Κυριακή από επιπλοκές της νόσου.

Οι νεκροί από την πανδημία στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 177, με την διάμεση ηλικία των θανόντων τα 76 έτη ενώ το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM