Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Δυο νέοι θάνατοι σε λίγες ώρες - Στους 177 οι νεκροί

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Δυο νέοι θάνατοι σε λίγες ώρες - Στους 177 οι νεκροί Facebook Twitter
0

Δυο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στη χώρα μας, καθώς υπέκυψαν μια 66χρονη και ένας 87χρονος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 66χρονη, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Σωτηρία, υπέκυψε την Κυριακή από επιπλοκές της νόσου.

Οι νεκροί από την πανδημία στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 177, με την διάμεση ηλικία των θανόντων τα 76 έτη ενώ το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM