Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε πάνω από 100 μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων

Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε πάνω από 100 μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων Facebook Twitter
0

Περισσότερα από 100 μπαρ και εστιατόρια έκλεισαν το προηγούμενο διάστημα σε όλη τη χώρα λόγω παραβίασης των υφιστάμενων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Ανάμεσα στα εν λόγω καταστήματα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, συγκαταλέγονται και πασίγνωστα μπαρ και υποχρεώθηκαν σε αναστολή λειτουργίας για διάστημα 15 ημερών.

Μάλιστα, υπήρξαν και επιχειρήσεις που βεβαιώθηκε υποτροπή, δηλαδή άνοιγμα παρά την επιβολή λουκέτου για δύο εβδομάδες. Σε αυτές τις περιπτώσεις το λουκέτο θα διαρκέσει για 30 ή και 60 ημέρες εφ' όσον τα μέτρα παραβιάστηκαν και για τρίτη φορά.

Στο πλαίσιο αυτό, δεκάδες μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες σε όλη τη χώρα υποχρεώθηκαν σε αναστολή της λειτουργίας τους στους ελέγχους που έγιναν από τις 20 Δεκεμβρίου του 2021 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2022.

Ανάμεσα τους, όπως προαναφέρθηκε βρίσκονται και γνωστά μαγαζιά της αθηναϊκής νύχτας. Παράλληλα, πολλές ήταν οι παραβάσεις που σημειώθηκαν και σε νησιά της χώρας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Κέρκυρα έκλεισαν τουλάχιστον πέντε καταστήματα εστίασης. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ