Κορωνοϊός: Δεν θα αυξηθεί η πληρότητα στα πλοία - Αποφάσισε η Επιτροπή λοιμωξιολόγων

Κορωνοϊός: Δεν θα αυξηθεί η πληρότητα στα πλοία - Αποφάσισε η Επιτροπή λοιμωξιολόγων Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο 65% θα παραμείνει η πληρότητα στα πλοία και δεν αναμένεται να αυξηθεί λόγω του κορωνοϊού, αποφάσισε η επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Την απόφαση των ειδικών έκανε γνωστή ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Μάλιστα, ο υπουργός ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει αύξηση, αφού η Επιτροπή απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό. «Έχουν φτάσει στα όριά τους οι ακτοπλοϊκές, όμως η Επιτροπή είναι αυστηρή», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε εύκολη χρονιά» και τονίζοντας ότι δεν υπήρξε τέτοια υπόσχεση, σημείωσε ότι, το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό. «Γι'αυτό είχαμε και ευρωπαϊκή συζήτηση και αυτή τη μεγάλη επιτυχία», είπε σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Όσον αφορά στην εισαγωγή κρουσμάτων, είπε πως «η χώρα είναι απολύτως θωρακισμένη», ενώ εξήγησε πως γίνεται έλεγχος στο 10-12% αυτών που μπαίνουν.

Σχετικά με την κρουαζιέρα, o υπουργός τόνισε ότι ανοίγει την 1η Αυγούστου, με αυστηρό πρωτόκολλο, όμως ξεκαθάρισε πως «είναι επένδυση για του χρόνου».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM