Κορωνοϊός: Βγήκαν από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» δύο ασθενείς

Κορωνοϊός: Βγήκαν από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» δύο ασθενείς Facebook Twitter
0

Δύο ασθενείς αποσωληνώθηκαν χθες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μεταφέρθηκαν σε απλούς θαλάμους της Πνευμονολογικής Κλινικής, σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου.

Πρόκειται για τους πρώτους ασθενείς στην Ελλάδα που βγαίνουν από τις ΜΕΘ όπου νοσηλεύονταν.

Όπως τόνισε η διοικήτρια του νοσοκομείου, Άννα Κρεμμύδα, μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1, δύο ακόμη ασθενείς ετοιμάζονται να βγουν από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, εξέλιξη αισιόδοξη.

Οι δύο ασθενείς εισήχθησαν με συμπτώματα της νόσου Covid-19, με την υγεία τους, ωστόσο, σύντομα να επιδεινώνεται. Οι γιατροί έκριναν ότι είχαν υποστεί σοβαρή πνευμονία και έπρεπε να εισαχθούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να διασωληνωθούν.

Στη συνέχεια, όμως, η πορεία τους σταθεροποιήθηκε, ενώ οι γιατροί έκριναν ότι μπορούσαν να βγουν λίγες ημέρες μετά τη διασωλήνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM