Κορωνοϊός: Βγήκαν από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» δύο ασθενείς

Κορωνοϊός: Βγήκαν από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» δύο ασθενείς Facebook Twitter
0

Δύο ασθενείς αποσωληνώθηκαν χθες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μεταφέρθηκαν σε απλούς θαλάμους της Πνευμονολογικής Κλινικής, σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου.

Πρόκειται για τους πρώτους ασθενείς στην Ελλάδα που βγαίνουν από τις ΜΕΘ όπου νοσηλεύονταν.

Όπως τόνισε η διοικήτρια του νοσοκομείου, Άννα Κρεμμύδα, μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1, δύο ακόμη ασθενείς ετοιμάζονται να βγουν από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, εξέλιξη αισιόδοξη.

Οι δύο ασθενείς εισήχθησαν με συμπτώματα της νόσου Covid-19, με την υγεία τους, ωστόσο, σύντομα να επιδεινώνεται. Οι γιατροί έκριναν ότι είχαν υποστεί σοβαρή πνευμονία και έπρεπε να εισαχθούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να διασωληνωθούν.

Στη συνέχεια, όμως, η πορεία τους σταθεροποιήθηκε, ενώ οι γιατροί έκριναν ότι μπορούσαν να βγουν λίγες ημέρες μετά τη διασωλήνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM