Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Παίζουν πρώτο θέμα εμένα, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μιλάει για «ανθρωποφαγία» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Απαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε εκπομπή του star με την Ζήνα Κουτσελίνη. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξενάγησε την κάμερα στους χώρους του «Άλλου Ανθρώπου» και στον χώρο που μένει ο ίδιος. Στη συνέχεια μίλησε δίνοντας τη δική του οπτική σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και στις κατηγορίες εναντίον του. 

«Μετά από 13 μέρες που όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόραση, από όλα τα κανάλια, παίζουν πρώτο θέμα εμένα, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα, χωρίς να με έχει κατηγορήσει ακόμα η ελληνική δικαιοσύνη και χωρίς να με έχει καλέσει καν η ελληνική δικαιοσύνη για να δώσω εξηγήσεις - που εγώ, από την πρώτη στιγμή, είπα ότι είμαι εδώ και περιμένω να με καλέσει - με έχουν ανακρίνει, με έχουν καταδικάσει και έχουν εκτίσει την ποινή μου» είπε. 

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» δήλωσε ότι είναι ανοιχτός απέναντι σε όσους θέλουν να συζητήσουν μαζί του τα όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό εναντίον του αλλά όχι στους δημοσιογράφους. 

«Καταλαβαίνω ότι τη δουλειά τους κάνουν όλοι, το σέβομαι, αλλά η ανθρωποφαγία δεν είναι δουλειά. Είμαι εδώ για όλο τον κόσμο, και όταν λέω για τον κόσμο, λέω για τον κόσμο, όχι για τους δημοσιογράφους. Για την ελληνική δικαιοσύνη, τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει ακόμα και μισό ευρώ και είμαι εδώ για να αποδείξω τα αυτονόητα» είπε. 

Στη συνέχεια ο Πολυχρονόπουλος αναφέρθηκε στις συνέπειες των κατηγοριών εναντίον του, τόσο για τον ίδιο και όσο και για το έργο του στον «Άλλο άνθρωπο» ακόμα και σε περίπτωση αθώωσης του. «Γνωρίζω πολύ καλά πως όλο αυτό που έχει γίνει, έχει σταματήσει τον "Άλλο Άνθρωπο". Τα μεγάλα λόγια ότι ο "Άλλος Άνθρωπος" θα αποδειχθεί ότι είναι αθώος και μετά θα συνεχίσει, δεν γίνεται. Δεν μπορώ να πείσω την κα Μαρία, που είναι 70 χρονών, ότι λέω εγώ αλήθεια και όχι τα κανάλια». 

Τέλος, χαρακτήρισε τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας εναντίον του ως «ψέματα». Λέγεται ότι «πουλάω τρόφιμα στα πακιστανικά μαγαζιά. Θα καταρριφθούν και θα κατατεθούν μηνύσεις». 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM