Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης - Η κατάθεση της ανήλικης και τα εντάλματα

Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης - Η κατάθεση της ανήλικης και τα εντάλματα Facebook Twitter
0

Ένα ακόμα άτομο συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για 55χρονο Έλληνα.

Δύο ακόμα άνδρες 35 και 39 ετών, είχαν συλληφθεί χθες από την αστυνομία, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, η οποία τους αναγνώρισε ως άτομα που την είχαν κακοποιήσει επ αμοιβή. 

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε χθες συνολικά 4 εντάλματα σύλληψης. Αφορούν άνδρες ηλικίας 35 έως 50 χρόνων, που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές είναι «υψηλά αμειβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος συλληφθείς είναι ένας 35χρονος άνδρας, άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής, άνεργος εισοδηματίας ενώ ο δεύτερος, είναι 39 ετών από τα βόρεια προάστια (Μαρούσι), πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και χωρισμένος. Εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security.

Τα δυο άλλα εντάλματα αφορούν σε δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι ηλεκτρολόγος και ο άλλος υπεύθυνος καταστήματος. Και οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικοι δυτικής Αττικής.

Σημειώνεται ότι τρία από τέσσερα εντάλματα αφορούν σε άτομα που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ για να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εμπλέκονται με την 12χρονη.

Οι άνδρες είχαν υποστηρίξει ότι είχαν μόνο συνομιλήσει με την ανήλικη και είχαν αρνηθεί ότι συναντήθηκαν μαζί της. Όμως η 12χρονη αναγνώρισε τα πρόσωπά τους.

Η ανήλικη αναγνώρισε και τον τέταρτο, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM