Κλειστή η Εγνατία οδός από πρόσφυγες που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία

Κλειστή η Εγνατία οδός από πρόσφυγες που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία Facebook Twitter
6

Κλειστή και στα δύο ρεύματα από τις 7:30 μ.μ. παραμένει η Εγνατία στο ύψος του κόμβου για Κατσικά, καθώς πρόσφυγες και ακτιβιστές έχουν καθίσει στο οδόστρωμα.


Πρόκειται για περίπου 200 πρόσφυγες από το κέντρο στον Κατσικά που πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία για τις συνθήκες διαβίωσης, ενώ ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα στα Σκόπια.


Στο χώρο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με οδηγούς φορτηγών καθώς είναι κλειστοί και οι παράδρομοι.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM