ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Κίνηση τώρα: Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στην κάθοδο της Κηφισίας

Κίνηση τώρα: Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στην κάθοδο της Κηφισίας Facebook Twitter
0

Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας, από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στο ύψος του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η κινητοποίηση των εποχικών πυροσβεστών.

Ουρές αυτοκινήτων έχουν σχηματιστεί επί της Λεωφόρου Κηφισίας στην κάθοδο του δρόμου, με τους οδηγούς να μην μπορούν να μετακινηθούν μέχρι αυτή την ώρα.

Τα αυτοκίνητα πριν το ύψος του υπουργείου, κάνουν αναστροφή για να αποφύγουν την κίνηση που έχει δημιουργηθεί.

Εποχικός πυροσβέστης απειλούσε να αυτοκτονήσει από την ταράτσα του υπουργείου

Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ενώ εντός του κτιρίου παραμένουν εκατοντάδες εποχικοί πυροσβέστες που με συνθήματα ζητούν να συναντηθούν με αρμόδιο υπουργό, Βασίλη Κικίλια, καθώς οι συμβάσεις εργασίας τους λήγουν αύριο, 1η Νοεμβρίου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν δώσει διορία μέχρι τις 20:30 στους εποχικούς πυροσβέστες να αποχωρήσουν από το υπουργείο.

Μάλιστα ένας εποχικός πυροσβέστης ανέβηκε στην ταράτσα του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και απείλησε να αυτοκτονήσει, με τους συναδέλφους του να τον αποτρέπουν από το απονενοημένο βήμα.

Με ανακοίνωσή του, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑΣΣΥΠ) ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνοντας ότι «μετά την απαξιωτική στάση του Υπουργείου προς το πρόσωπο των 2.500 Εποχικών Πυροσβεστών, η ευθύνη των όσων λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βαραίνει αποκλειστικά την πολιτική ηγεσία. Ζητούμε άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού».
 

Ελλάδα
0

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM