Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και το κέντρο - Σε ποια άλλα σημεία εντοπίζονται προβλήματα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και το κέντρο - Σε ποια άλλα σημεία εντοπίζονται προβλήματα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Απροσπέλαστοι παραμένουν οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της Αθήνας καθώς η απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε συνδυασμό με τη δυνατή νεροποντή έκαναν ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, η κίνηση στους δρόμους συνεχίζει να διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία σε σειρά περιοχών. 

Η λεωφόρος Κηφισού είναι «μπλοκαρισμένη», και στα δύο ρεύματα με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις τουλάχιστον από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και πολύ χαμηλότερα στο ύψος των Σεπολίων. Επίσης, ιδιαίτερη δυσκολία στην κίνηση παρατηρείται και στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας. 

Όσο για το κέντρο της Αθήνας, προβλήματα παρατηρούνται στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, στη βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος του Χίλτον, σποραδικά στη βασιλίσσης Σοφίας και την Κατεχάκη. 

Στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Ελληνικού, στη Μεσογείων στο ύψος των Αμπελοκήπων και στην Κηφισίας σποραδικά από τους Αμπελόκηπους έως το Χαλάνδρι επίσης παρατηρούνται προβλήματα.

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και το κέντρο - Σε ποια άλλα σημεία εντοπίζονται προβλήματα Facebook Twitter
Φωτ.: Google Maps.
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM