Κίνηση στους δρόμους: Ατύχημα στην κάθοδο της Κηφισίας - Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Κίνηση στους δρόμους: Ατύχημα στην Κηφισίας - Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Με δυσκολία ξεκινά η εβδομάδα για τους οδηγούς, καθώς η κίνηση αυτή την ώρα είναι στο «κόκκινο» στους περισσότερους δρόμους της Αττικής.

Τόσο στην άνοδο όσο και την κάθοδο του Κηφισού υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις, στην κάθοδο από την Μεταμόρφωση μέχρι και τα Κτελ, ενώ στην άνοδο σημειώνονται μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα από τα Κτελ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην Κηφισίας παρατηρείται εξίσου αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα, ενώ στην κάθοδο νωρίτερα συνέβη τροχαίο μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με δύο αυτοκίνητα στο ύψος του Υγεία.

Κίνηση σημειώνεται παράλληλα και στην Αττική Οδό αυτή την ώρα, η οποία με ανακοίνωσή της στην πλατφόρμα Χ, κάνει λόγο για καθυστερήσεις μεταξύ άλλων μέχρι και 20 λεπτών στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από Δημοκρατίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις επίσης υπάρχουν στο ρεύμα προς Ελευσίνα,  20 με 15 λεπτά από Ανθούσα έως Κηφισίας.

Σε ποια άλλα σημεία της Αττικής σημειώνεται κίνηση τώρα

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)                        
  • Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος)                
  • Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών - είσοδος)
  • Αλεξάνδρας                
  • Μεσογείων                
  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος)                
  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος)    
  • Λ. Ηλιουπόλεως    
  • Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη - ρεύμα προς Πειραιά)    
  • Βάρης-Κορωπίου
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM