Κινηματογραφική ληστεία στη δισκογραφική Panik: Φίμωσαν φύλακα και επιτέθηκαν σε γνωστό μουσικοσυνθέτη

Κινηματογραφική ληστεία στη δισκογραφική Panik: Φίμωσαν φύλακα και επιτέθηκαν σε γνωστό μουσικοσυνθέτη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ατόμων που εισέβαλαν τα ξημερώματα στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας, από όπου κατάφεραν να αποσπάσουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Την ώρα της κινηματογραφικής ληστείας, μέσα στο κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας βρισκόταν ένας φύλακας αλλά και -όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα- ένας μουσικοσυνθέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, δύο άγνωστοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο κτήριο και αφού εντόπισαν τον φύλακα τον απείλησαν με ένα αιχμηρό αντικείμενο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, κινήθηκαν και στους τρεις ορόφους της εταιρείας, όπου εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο.

Στο νοσοκομείο γνωστός μουσικοσυνθέτης

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» του Alpha, εκτός από τον υπάλληλο που βρισκόταν στην εταιρεία, εκείνη την ώρα υπήρχε και γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος εργαζόταν στο στούντιο ηχογράφησης.

Κινηματογραφική ληστεία στη δισκογραφική Panik: Φίμωσαν φύλακα και επιτέθηκαν σε γνωστό μουσικοσυνθέτη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Ο ίδιος δέχτηκε επίθεση από τους ληστές και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Κινηματογραφική ληστεία στη δισκογραφική Panik: Φίμωσαν φύλακα και επιτέθηκαν σε γνωστό μουσικοσυνθέτη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Την έρευνα για την εξιχνίαση της ληστείας έχει αναλάβει η Ασφάλεια και σε πρώτη φάση, πέρα από την κατάθεση του μουσικοσυνθέτη και του φύλακα, θα εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο της εταιρείας όσο και άλλων στην περιοχή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM