Κηφισιά: Γονείς καταγγέλλουν μαθητή Δημοτικού για επίθεση σε άλλα παιδιά

Κηφισιά: Γονείς έστειλαν εξώδικο για μαθητή Δημοτικού που επιτίθεται σε άλλα παιδιά - Τι καταγγέλλουν Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Παραβατική συμπεριφορά ενός παιδιού Δ' Δημοτικού καταγγέλλουν γονείς μαθητών Δημοτικού Σχολείου στην Κηφισιά.

Σε εξώδικο προς τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου σημειώνουν πως έχουν γίνει «πλείστες όσες αναφορές και παράπονα προς εσάς (σ.σ διευθύντρια σχολείου ) τόσο προφορικά όσο και εγγράφως, από γονείς των οποίων  τα τέκνα φοιτούν στο συγκεκριμένο τμήμα, και όχι μόνο σχετικά, με την ανάρμοστη επιθετική και τελευταίως δυνόμενη να θέσει σε κίνδυνο και την σωματική ακεραιότητα  των παιδιών μας». Την ίδια στιγμή αναφέρουν πως 18 συνολικά οικογένειες έχουν επαναλάβει τις ανησυχίες τους, λέγοντας πως σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν από τα παιδιά τους, ο συγκεκριμένος μαθητής φέρεται πως κουβαλούσε την τσάντα του ένα μαχαίρι. Ένα γεγονός που χαρακτήρισαν ιδιαιτέρως ανησυχητικό, το οποίο, όπως είπαν, επιβεβαίωσε και η διεύθυνση του σχολείου.

Στην καταγγελία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κάποιο μέτρο.

«Κάθε ημέρα στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και δεν ξέρουμε πώς θα επιστρέψουνε στα σπίτια τους» ανέφεραν στο Newpost, γονείς που καταγγέλλουν τη συμπεριφορά του μαθητή. Οι ίδιοι κάνουν λόγο για έναν καθημερινό εφιάλτη που βιώνουν, σημειώνοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί μέτρα. «Τα παιδιά φοβούνται και προσπαθούν να απομακρυνθούν από το συγκεκριμένο συμμαθητή, για να μην κινδυνεύσουν. Έχουν σημειωθεί περιστατικά εκτός από το μαχαίρι, με κλωτσιές, μπουνιές, τσιμπιές ακόμα και με προσπάθεια πνιξίματος» υποστήριξαν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί προορισμοί: Τι πληρότητα θα δούμε φέτος και τι τιμές στα καταλύματα;

Ρεπορτάζ / Χειμερινοί προορισμοί: Τι πληρότητα θα δούμε φέτος και τι τιμές στα καταλύματα;

Επηρεάζουν οι ανατιμήσεις και η ακρίβεια τις επιλογές των Ελλήνων και, κυρίως, μετά από ένα συναρπαστικό καλοκαίρι, ποια είναι η πραγματική κατάσταση στον λεγόμενο εσωτερικό τουρισμό;
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ