Κιβωτός του Κόσμου: Μυστήριο με τη νέα κατοικία του π. Αντώνιου και της πρεσβυτέρας - «Κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητο»

Κιβωτός του Κόσμου: Μυστήριο με τη νέα κατοικία του π. Αντώνιου και της πρεσβυτέρας - «Κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητο» Facebook Twitter
0

Ασάφεια επικρατεί για τον τόπο διαμονής του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και του ανήλικου παιδιού τους τις τελευταίες ώρες. 

Χθες, μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι δικηγόροι του πατρός Αντωνίου γνωστοποίησαν πως θα κινηθούν νομικά καθώς οι εντολείς τους βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο, ενώ σύμφωνα με έναν εκ των δικηγόρων, πέρασαν τη νύχτα στο αυτοκίνητο καθώς δεν είχαν πού να μείνουν. 

Μάλιστα, η ομάδα του Facebook «Υποστηρικτές της Κιβωτού» ανέβασε ένα βίντεο, όπου εμφανίζεται ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο όπου το εξετάζει παιδίατρος. 

«Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ωστόσο, πριν το σκάνδαλο η οικογένεια ζούσε σε σπίτι ανθρώπου που εργαζόταν στην Κιβωτό, ενώ ήδη έχουν ενοικιάσει νέο σπίτι και αποθήκη για τα πράγματά τους. 

Όπως επισημαίνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, καθώς έχουν αλλάξει τις κλειδαριές στον κτήριο της δομής της «Κιβωτού» στον Κολωνό, η μεταφορική που θα κληθεί να κάνει τη μετακόμιση, πρέπει να συνεννοηθεί με τη νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τη Δευτέρα θα επισκεφτούν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να ζητήσουν την παρέμβασή του στις παρανομίες σε βάρος τους, όπως υποστηρίζουν. Μάλιστα, έχουν προαναγγείλει μέσω των δικηγόρων τους και μηνύσεις προς τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και για παράβαση καθήκοντος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ