Κιβωτός του Κόσμου: «Και η πρεσβυτέρα γνωρίζει», καταγγέλλει συγγενής του 19χρονου

Κιβωτός του Κόσμου: «Και η πρεσβυτέρα γνωρίζει», καταγγέλλει μάρτυρας Facebook Twitter
0

Το ότι η πρεσβυτέρα «γνώριζε» την κατάσταση στην Κιβωτό του Κόσμου καταγγέλλει συγγενής του 19χρονου. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ο θείος του 19χρονου είπε ότι η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή «γνωρίζει», καθώς «άνοιξε την πόρτα 2-3 φορές και πετάχτηκε ο άλλος όρθιος. Ο μικρός αισθάνθηκε ανακούφιση λέει "αχ να το καταλάβει η πρεσβυτέρα να σταματήσει αυτό το κακό". Και τις επόμενες φορές την κλείδωνε την πόρτα». 

«Ο μικρός όταν του επέτρεπε να πάει στη μητέρα του, το πρωί 8 η ώρα έπρεπε να είναι εκεί με πρωινό από ντελίβερι και μπαίνει μία μέρα η πρεσβυτέρα και λέει: "Τι κάνεις εσύ εδώ πρωί πρωί" και αυτός αισθάνθηκε πολύ άσχημα και λέει "πρεσβυτέρα μου ο πατήρ μου ζήτησε να έρχομαι πρωί πρωί". Δηλαδή αυτή αντί να προστατεύσει το παιδί μάλωνε το παιδί γιατί ήρθε 8 η ώρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Κανά δύο φορές πήγε ο μικρός, πλησίασε στον υπολογιστή, αυτός αθώος, χωρίς να έχει κάτι στο μυαλό του, και όταν τον είδε έκανε σαν τρελός "δεν θα ξανακουμπήσεις, δεν θα ξανακουμπήσεις" σε αυτό το ύφος», πρόσθεσε. 

«Το παιδί από τη μία τον αγαπάει, τον λατρεύει, τον σέβεται, δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά του, και από την άλλη νιώθει απογοήτευση και "πώς μου το έκανε αυτό, γιατί, γιατί"», είπε ο συγγενής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ