Κέρκυρα: Μήνυση κατέθεσε η διοίκηση του νοσοκομείου μετά την προπηλάκιση γιατρού στα επείγοντα

Κέρκυρα: Μήνυση κατέθεσε η διοίκηση του νοσοκομείου μετά την προπηλάκιση γιατρού στα επείγοντα Facebook Twitter
0

Μήνυση κατ' αγνώστου κατέθεσε η διοίκηση του νοσοκομείου Κέρκυρας μετά τον προπηλακισμό γιατρού στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου Κέρκυρας, Φοίβος Κακαβίτσας, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν συνοδός ασθενούς επιτέθηκε και προπηλάκισε τον γιατρό που εφημέρευε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.

Αιτία της επίθεσης σύμφωνα με τον κ.Κακαβίτσα, ήταν η άρνηση του γιατρού να προχωρήσει σε «εισαγωγή» της ασθενούς στο νοσοκομείο καθώς έκρινε ότι δεν ήταν απαραίτητη. Τότε ο συνοδός, γιος της ασθενούς, αντέδρασε και επιτέθηκε στον γιατρό.

Παρότι τα στοιχεία του θύτη είναι γνωστά, η διοίκηση του Νοσοκομείου προτίμησε η μήνυση να γίνει κατ΄αγνώστου, ενώ όπως ανέφερε ο κ. Κακαβίτσας «η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM